Ons optreden, samen met het Shantykoor Alle Hens uit Driel, in Bestegoed Elst (Utr.) zaterdag 26 oktober 2019.

Het programma van dit dorpsfeest begon om 20.00 uur met een welkomstwoord door Hennie van de Berg, tevens organisator van deze avond. Zij introduceerde beide koren en vervolgens beten wij de spits af. Een half uurtje zingen, beginnend met de blauwe korenbloemen en eindigend met een gezellig lied over onze alledaagse zorgen op de oude dag: Laat maar lekker gaan. Blijf positief en laat de moed niet zakken!

Na ons optreden waren de stoere zeemannen van het shantykoor aan de beurt.

Prachtige stemmen en muziek en een enthousiaste spreker , die de liederen aankondigde. En niet te vergeten onze vrolijke en onvermoeibare dirigent Joep.

Na een korte pauze openden Het valleikoor met Het hartje van goud. Ons laatste lied was Laat de zon in je hart: geniet van het leven, het duurt maar even! Onze toegift De Amsterdamse Medley kwam goed aan: het publiek ontdooide en deed leuk mee!

Het shantykoor na ons verzorgde wederom een gezellig optreden. Er werd gedanst, de polonaise werd ingezet (door de ValleiKnallers) en iedereen had plezier.

De avond werd afgesloten met een gezamenlijk optreden van beide koren:

Sierra Madre en het Elster Volkslied. Heel mooi!

Na het slot- en dankwoord van onze Hennie keerde iedereen tevreden huiswaarts.

Hartelijke groet van Henk Jansen.